Kom samen met je collega's!

Tijdens het Circulaire Openbare Ruimte Congres delen diverse gemeenten hun circulaire reis. We bieden voor elk wat wils en hebben diverse workshops, inspiratiesessies, debatten, praktijksessies en excursies op het programma staan. Ben jij werkzaam als beheerder, ontwerper, projectleider, inkoper of beleidsmaker? Dan werk je vaak samen met je collega’s aan de inrichting van een circulaire openbare ruimte.

En waarom dan alleen gaan, als het ook samen kan? Niet alleen wordt de dag leuker en nuttiger wanneer je samen met je collega's bent, maar het wordt ook nog eens voordeliger dankzij onze exclusieve kortingen:

 Tot en met drie collega's ontvangen jullie elk €50,- korting op de toegangskaart. Dat betekent dat jullie slechts €299,- per persoon betalen in plaats van €349,-.

  Tot en met vijf collega's ontvangen jullie elk €65,- korting op de toegangskaart. Dat betekent dat jullie slechts €284,- per persoon betalen in plaats van €349,-.

Wil je met meer dan vijf collega's komen? Neem dan gerust contact met ons op voor speciale groepskortingen!

Reis (je ook) samen?
Duurzaam reizen loont! En om die reden hebben we een leuke verrassing voor je als je samen met jouw collega's binnenkomt. Ga je carpoolen of samen met openbaar vervoer? Laat bij binnenkomst jullie groepsfoto zien en je ontvangt wat leuks!

  Reisadvies  Aanmelden

Terug naar boven