Het Circulaire Openbare Ruimte Pre-Congres

Het Circulaire Openbare Ruimte Pre-Congres

Op woensdag 19 juni 2024, de dag voor het Circulaire Openbare Ruimte Congres, vindt het pre-congres plaats. Tijdens het pre-congres fietsen en wandelen we langs enkele circulaire hotspots in het Singelpark in het centrum van Leiden, hebben we een barbecue bij The Field en sluiten we af met de Circulaire Openbare Ruimte Quiz. 

Op woensdag 19 juni is iedereen vanaf 13:30 uur van harte welkom om deel te nemen aan het programma. We fietsen en wandelen langs enkele circulaire hotspots in het Singelpark in het centrum van Leiden. Namens de gastheer zullen de ontwerpers: Patricia Scholte, Frank Kalshoven en Stan van der Laan de verschillende projecten toelichten en vragen beantwoorden. Het wordt ook dit jaar weer een leuke, informatieve middag en avond. Waarbij Leiden zich van haar beste circulaire kant laat zien. En waarin inspiratie en ontmoeting centraal staan. Uiteraard gecombineerd met heerlijke catering.

Wandeling langs het Singelpark

Tijdens de wandeling langs het Singelpark zullen verschillende ontwerpers je vertellen over projecten in de openbare ruimte. Er zal vooral toegelicht worden welke circulaire toepassingen er zijn en hoe dit zo is ontworpen. Eén van deze begeleiders is Patricia Scholte. Ze is integraal ontwerper openbare ruimte bij afdeling Duurzame Leefomgeving van de gemeente Leiden. Inmiddels is ze alweer acht jaar aan het werk in met name de historische binnenstad. De laatste vijf jaar heeft ze gewerkt aan verschillende Singelparkprojecten.

Programma van het Pre-Congre

13:30 uur - Ontvangst met koffie en/of thee en wat lekkers
14:00 uur - Welkomstwoord door Marijn Sauer
14:30 uur - Start excursies naar circulaire projecten. Zoals:  Singelparkverbinding, Japanse steiger, Energiepark, Arsenaalplein en nog veel meer
17:00 uur - Drinks en Bites op het Circulaire Paviljoen van The Field
18:00 uur - Heerlijke BBQ gevolgd door de Circulaire Openbare Ruimte Quiz
22:00 uur - Einde, vertrek richting het hotel of naar huis

Het Circulaire Openbare Ruimte Congres 2024

Op woensdag 19 en donderdag 20 juni 2024 vindt de derde editie van het Circulaire Openbare Ruimte Congres plaats in Leiden. Struin door de circulaire straat, klim op de zeepkist en zoek steun bij jouw circulaire vraagstuk, geniet van goede catering en gun jezelf deze dag vol kennis, inspiratie, ontmoeting en ontspanning.

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven