Festivalsfeer

Naast het inhoudelijke programma bieden we je tijdens het Circulaire Openbare Ruimte Congres de gelegenheid om je netwerk uit te bouwen, je werkafspraken te combineren met een bezoek aan het congres en echte circulaire producten te ontdekken. Op donderdag 20 juni vormt de Lounge een fijne uitvalsbasis. Met de hele dag door catering, maar ook een tal van andere onderdelen om je tijd mee aan te vullen. Zoals:

  • Infopoints van onze partners en kennispartners
  • De Circulaire Straat
  • Kletstafels
  • Massages
  • Livemuziek
  • Stadsdichter van het jaar, Zoë van de Kerkhof
  • Zeepkistpitchers 
  • en meer

Infopoints van partners en kennispartners

Benieuwd naar oplossingen voor jouw circulaire uitdaging? Ga in gesprek met onze partners, sprekers en kennispartners en ontmoet ze in de Lounge. Ze ontvangen je graag! 

Bekijk het overzicht van onze partners en kennispartners

De Circulaire Straat

Speciaal voor het Circulaire Openbare Ruimte Congres toveren we de hoofdingang van Scheltema om tot festivalterrein. Zodra je aankomt, loop je via onze Circulaire Straat naar de ingang van het gebouw. In deze straat vind je veel innovatieve circulaire producten en is het hét startpunt van jouw festivalprogramma!

Netwerkboot 

Wil je graag het congres bijwonen, maar heb je ook een volle agenda met nog wat belangrijke afspraken? Programmeer dan de netwerkboot in je festivalprogramma. Op de boot kun je rustig je mail bijwerken, een telefoontje plegen en/of in gesprek gaan met andere deelnemers. Wil je verzekerd zijn van een tafel? Stuur dan een mail naar [email protected] met je naam en de gewenste tijden.

Heerlijke catering

Geheel in festivalsfeer bieden we de hele dag vegetarische catering van Scheltema aan. In de Lounge staat altijd wat te drinken voor je klaar, vind je de lunch en aan het einde van de dag de borrel. Dus heb je even tijd in je programma? Welkom in de Lounge, op de boot of in de Circulaire Straat.

Bekijk hier het volledige programma

Terug naar boven